Kasteelruïne Fluweelengrot
overlay
NL - EN - FR - DE

Evenementen en Ceremonies

Uniek en sfeervol

Wanneer u een unieke locatie zoekt voor uw evenement of ceremonie, dan kan Stichting Kasteel van Valkenburg wellicht iets voor u betekenen. De Kasteelruïne die hoog uittorent boven de stad, of de sfeervolle Fluweelengrot bieden veel mogelijkheden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Bruiloften, doopsels, concerten, u kunt het zo gek niet bedenken of er is een mouw aan te passen. Klik hier voor het fotoalbum.

Cultureel historisch erfgoedsrc=http://www.kasteelruinevalkenburg.nl/beheer/fckeditor/editor/../../../plaatje.php?id=46&ext=_normal

Door de zichtbare geschiedenis van de locaties, krijgt uw evenement of ceremonie gelijk sfeer, zonder dat u veel aankleding hoeft aan te brengen. De ligging van het voormalige Kasteel van Valkenburg toont direct waarom deze plek in de geschiedenis altijd zo hevig bevochten is. Het uitzicht over het dal is fenomenaal. De Fluweelengrot heeft altijd warmte geboden aan diegene die er hun veilig heenkomen zochten. Treedt binnen en u verbreekt even alle contact met de buitenwereld...

Fotograaf: Emile Verhijden

Catering

In juli 2013 is het nieuwe restaurant op de Kasteelruïne geopend. In samenwerking met de uitbater van deze "Haselderhof", kan catering worden geregeld voor uw evenement of ceremonie. Bij de Fluweelengrot, is het helaas alleen mogelijk om koffie/thee/fris te krijgen. Het staat u vrij om daar zelf een cateraar te regelen.

src=http://www.kasteelruinevalkenburg.nl/beheer/fckeditor/editor/../../../plaatje.php?id=79&ext=_normal


Techniek

De stichting kan voor uw evenement in elektriciteit voorzien. Ook de belichting van de Kasteelruïne kan 's avonds aangepast worden naar uw wensen. In grote delen van de grot is zelfs een geluidsinstallatie aanwezig, die wij in gedeeltes kunnen aansturen. Het staat u ook vrij om zelf licht en geluid te regelen.
Bereikbaarheid

De Kasteelruïne en Fluweelengrot zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer, als met de auto. Voor adressen en route kunt u hier kijken.

 

Toegankelijkheid

De Fluweelengrot is goed toegankelijk en de Kasteelruïne is bereikbaar per lift.

Afspraak

Om de exacte mogelijkheden, voorwaarden en kosten te bespreken, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. U kunt via het contactformulier een afspraak maken.